Abdulhamit Han İlkokulu

Vizyon: Eğitim ve öğretimi çağdaş bir anlayışla sürdürerek, vatanını seven öz güvenli, üretken ve fark yaratan nesiller yetiştiren, ülkesine eğitimde katkı sağlayan bir kurum olmak.

Misyon: ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINA BAĞLI, VATANINI VE MİLLETİNİ SEVEN İNSANİ AHLAKİ, MANEVİ VE KÜLTÜREL DEĞERLERİNİ BENİMSEYEN; İNSAN HAKLARINA SAYGILI HÜR VE BİLİMSEL DÜŞÜNCE GÜCÜNE SAHİP, ÇAĞIMIZIN GEREKTİRDİĞİ BİLİMSEL DEĞERLERLE DONATILMIŞ İNOVASYON YETENEĞİ OLAN YETKİN BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR.

Başarılar:

Saatler: 12:40/17:40
Sportif Etkinlikler: FUTBOL,HENTBOL,SPOR TIRMANIŞI,BASKETBOL...VB
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://abdulhamithanilkokulu.meb.k12.tr

Adres - SEYRANTEPE MAH. 2886.1 SK. NO 5 TUŞBA / VAN

Yerleşim Yeri - Seyrantepe mahallesi Düzyol Caddesi 2886. Sokak

Adres - SEYRANTEPE MAH. 2886.1 SK. NO 5 TUŞBA / VAN

Ulaşım okulumuz merkezde bulunmaktadır..Düzyol Minibüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır. Düzyol minibüsleri İpekyolu Halk Eğitim Merkezi yanından kalkmaktadır. Okulumuza Öğretmen servisi ile de ulaşım sağlanmaktadır. Okulumuzun önünden yarım saatte bit özel halk otobüsü geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Merkezde..